Değerli Öğrencilerimiz,

İbn Haldun Üniversitesi tarafından düzenlenen Öğrenci Araştırma Sempozyumu ile ilgili bilgilendirme aşağıdaki gibidir:

“İbn Haldun Üniversitesi Sosyoloji Bölümü olarak 20-22 Mayıs 2022 tarihlerinde “Günümüz Dünyasında Toplumsal Dönüşüm: Zaman, Hız ve Mekan” temalı Öğrenci Araştırma Sempozyumu düzenleyeceğiz. Öğrencilerin araştırmalarını interdisipliner bir şekilde paylaştığı bir akademik tartışma ortamı sağlayacak olan etkinliğimizin öğrencilerinize akademik bakış açılarını geliştirmek için önemli bir katkı sağlayacağınızı düşünüyoruz. Bu doğrultuda sempozyum davetimizi Lisans ve lisansüstü öğrencilerinize duyurmanızı rica ediyoruz. Sempozyum ile ilgili detaylı bilgiler ektedir. Desteğiniz için teşekkürler.”

Sempozyumla ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Sosyoloji Bölüm Başkanlığı