Tüm 3. sınıf Öğrencilerimizin Dikkatine;

Sosyolojide Araştırma ve İstatistik Sınavının saati değiştirilmiştir. Sınav 12. 11. 2018 tarihinde saat 13:00’te programda ilan olunan sınıflarda yapılacaktır.

Öğrencilerimizin mağdur olmaması için sınav programını birbirlerinden almaları değil, her öğrencimizin siteden kendisinin indirmesi tavsiye edilir.

Son Güncelleme: 09.11.2018 16:34

(Güncel) 2018-2019 Eğitim Yılı Güz Dönemi Lisans Ara Sınav Programına Ulaşmak İçin Tıklayınız

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığınca belirlenen ve öğrencilerin uyması gerekli olan sınav kuralları aşağıdaki gibidir;

–          Öğrenciler sınav boyunca öğrenci kimliklerini sıra üzerinde denetime hazır halde bulundurmak zorundadırlar.

–          Sınav görevlileri, gerekli gördükleri takdirde öğrencilerin oturma yerlerini değiştirebilirler.

–          Sınav süresince cep telefonları ve benzeri iletişim cihazları kesinlikle kapalı tutulmalıdır. Bu cihazlar sınav sırasında hiçbir gerekçe ile kullanılamaz.

–          Herhangi bir sınav anında öğrencinin erişebileceği alanda, sıra üzeri ve altı da dahil yazı, not ve benzeri işaretler tespit edilirse, o anda orada oturan öğrenci kopya ya teşebbüs etmiş sayılır.

–          Sınav düzenini bozan her türlü davranışa karşı disiplin yönetmeliği hükümlerine göre işlem yapılır.

–          Sınav sırasında ve sonrasında bir haksızlığa maruz kaldığını düşünen öğrenciler, bu konudaki şikâyetlerini en geç sınavların bitiminden itibaren beş işgünü içerisinde Dekanlığa yazılı olarak iletebilirler.

Bölüm Başkanlığı

09 Kasım 2018, Cuma 122 kez görüntülendi